Comercializam o gama bogata de materiale compozite: rasini, agenti demulare, placi poliuretanice, pigmenti, silicon RTV, testauri industriale.
Comercializam o gama bogata de materiale compozite:
rasini, agenti demulare, placi poliuretanice,
 pigmenti, silicon RTV, testauri industriale
.
tel: 0368.412.413, e-mail: info@btools.ro

Silicon-RTV-ZHERMACK

Cauciucul siliconic RTV-2 reproduce cele mai mici detalii si este potrivit pentru o varietate de aplicatii atat din domeniul industrial cat si din segmetul de arta sau alte domenii conexe.

 

Cauciucul siliconic RTV-2 se ragaseste in aplicatii foarte variate:

 

  • este utilizat in principal la realizarea de matrite flexibile. Matritele din silicon sunt durabile, simplu de construit si simplu de utilizat, potrivite pentru marea majoritatea a materialelor de turnare (ceara, ipsos, aliaje cu punct scazut de topire, rasini epoxidice, poliuretanice sau poliesterice).
  • in industria electronica pentru inglobare si incapsulare, acolo unde anumite componente trebuie sa isi mentina proprietatiile constante intr-un interval larg de temperatura sau conditii de mediu.
  • in industria cinematografica, de divertisment si efecte speciale pentru a crea scene si personaje care prind viata pe “marele ecran” sau in parcurile tematice.
  • in tampogarfie si serigrafie pentru realizarea de tampografe si cilindri de imprimare.
  • ca materie prima pentru diferite piese si repre.
 

In functie de tipul catalizatorlui cu care se combina component “baza” a siliconuli, acesta se imparte in 2 categorii: silicon de aditie (platinum) si silicon de condensatie.