Zhermack SpA

Site producator: https://en.zhermack.com/Industrial/Industrial.kl

Zhermack SpA este o firma de origine Italiana foarte cunoscuta la nivel mondial ca si producator de materiale destinate sectorului stomataologic precum si ca producator de silicon RTV de aditie si condensatie pentru sectorul industrial.

Aducand in sectorul industrial, aceasi “grija pentru detalii” si “minutiozitate” cu care s-a consacrat si in sectorul medical/stomatologic, produsele industraile ale companiei Zhermack (siliconul RTV de condensatie sau aditie) sunt recunoscute ca si standard pentru calitate in acest segment.

Compania Zhermack distribuie produsele sale la nivel mondial prin interemdiul distribuitorilor locali, iar pentru piata Romaneasca firma Best Tools SRL este distrubuitor exclusiv al segmentului de produse indusutriale ( silicon RTV de adititie si silicon RTV de condensatie).

Cele mai polulare aplicatii ale siliconului RTV sunt: matrite flexibile pentru repoduceri, tampone pentru tampografie, figurine si elemente de decor in industria cinematografica si de entertaiment, material izolator in industria de componente electronice, materii prime pentru diferite parti si produse.