TESATURI INDUSTRIALE

An de an, tot mai multi ingineri si designeri recunosc caracteristicile materialelor compozite in combinatie cu testurile industriale ca fiind peste alte materiale tradiţionale, cum ar fi metalul sau aliajele metalice, materiale plastice etc.

Acest lucru se datorează faptului că materialele compozite permit obtinerea unui nivel de performanţă ”inaccesibil” materialelor clasice. Un exemplu popular in reprezinta “fibra de sticla” care si-a gasit aplicabilitate intr-o gama generoasa de sectoare ducanad la produse mai fiabile, mai durabile, mai usor si sigur de utilizat, mai economic de produs, rezolvand in paralel multe probleme tehnice si oferind multe beneficii.

Ca urmare, producatorii s-au distantat fata de “materialele clasice” si fata de metodele vechi de fabricatie si au inglobat in proiectele lor, intr-un procent din ce in ce mai mare materialele compozite.

Astazi, materialele compozite nu mai sunt doar privilegiul industriei aerospaţiale sau industriei de aparare, ele au devenit rapid un “mijloc” de a realiza “performanta inalta” la un cost scazut in aproape toate sectoarele, de la industria auto( masini, autobuze), feroviara (trenuri, tramvaie), nautica (barci, yahturi, canoe) pana la industria de entertainment si recreare (schiuri, snowbaoard, placi surf, etc).

Pentru a vedea detalii despre fiecare categorie de tesaturi industriale comercializata de Best TOOLS – Fibra Carbon, Fibra Kevlar / Aramida, Fibra Sticla, consulta linkuri de mai jos:

Pentru a comanda produsele disponibile in shop cu livrare imediata va rugam utilizati acest buton :

Pentru a solicita o precomanda sau o oferta de pret pentru produsele care nu se gasesc in shop, va rugam sa completati formularul de mai jos:

Nume *
Fill out this field
Prenume *
Fill out this field
Email *
email
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Telefon *
call
Fill out this field
Fill out this field