Comercializam o gama bogata de materiale compozite: rasini, agenti demulare, placi poliuretanice, pigmenti, silicon RTV, testauri industriale.
Comercializam o gama bogata de materiale compozite:
rasini, agenti demulare, placi poliuretanice,
 pigmenti, silicon RTV, testauri industriale
.
tel: 0368.412.413, e-mail: info@btools.ro

Placi poliuretanice NECURON cu densitate mica

Gama de desitate mica/media a placilor poliuretanice Necuron, reuneste placile folosite in special pentru aplicatii de styling si realizarea de modele si master modele. Cu o gama extrem de genereoasa exista placa potivita pentru fiecare aplicatie:

NECURON 100,160 si 250 - se prezinta sub forma unor spume poliuretanice usoare, rezistente la temperaturi relativ ridicate -120C, cu un coeficient de dilatare termica scazut. Placile pot fi usor prelucrate cu mina sau pe centre de prelucrare CNC. Aplicatile tipice acestor placi - modele spatiale/ mari (scara1:1), substart pentru modelele mari realizate cu pasta de modelare, testarea programelor pe centrele de prelucrare CNC, modele arhitecturale, etc.

NECURON 301, 400, 480 si 600 - sunt superioare spumelor poliuretanice usoare, au o suprafata mult mai fina si proprietati de masinare mult mai bune.
  • Necuron 301 - are o structura fina cu o stabiliate dimensionala a "marginilor" ridicata.
  • Necuron 480 - cu o suprafata imbunatatita, fina si cu foarte putin poroasa.
  • Necuron 600 - tipul de placa special dezvoltat pentru modele arhitecturale (culoare alb)

NECURON 540, 620 si 651- sunt placile folosite cel mai des pentru aplicatiile de modeling si toolsuri. Pentru a acoperi cit mai bine gama de cerinte venite din partea clientilor am dezvolatat trei tipuri de placi cu diferite proprietati fizico-mecanice.
  • Necuron 540 - este placa cu cel mai bun raport pret/calitate, si este dezvoltata pentru clientii care doresc o suprafata mai putin fina, si posibilitatea de prelucrare/finisare manuala.
  • Necuron 620 -cu o suprafata mai fina decit N540, se poate finisa manual.
  • Necuron 651 - este o placa cu o calitate deosebita, cu o suprafata excelenta, buna stabilitate dimensionala, cu o suprafata foarte fina dupa prelucrare. Este tipul de placa folosit cu precadere in industira high-tech - automobilistica, aeronautica. Find placa “de volum a acestui segment” ofera cel mai bun raport calitate/pret.
 
NECURITE 530 – este o placa economica, realizata din poliurtan reciclat, cu o stabilitate dimensionala buna, rezistenta la zgarieturi, permeabila pentru aer, compatibila cu siliconul. Cel mai des acest tip deplaca este utilizat in aplicatile ce presupun volumetrii mari, cubaje, calapoade de dimensiuni mari.