Comercializam o gama bogata de materiale compozite: rasini, agenti demulare, placi poliuretanice, pigmenti, silicon RTV, testauri industriale.
Comercializam o gama bogata de materiale compozite:
rasini, agenti demulare, placi poliuretanice,
 pigmenti, silicon RTV, testauri industriale
.
tel: 0368.412.413, e-mail: info@btools.ro

Placi poliuretanice NECURON

Placile poliuretanice Necuron au la baza o rasina poliuretanica de tip spuma, cu densitate mare, ( 0.1Gr./cm3 ... 1.2Gr./ cm3), cu celula inchisa, si o suprafata foarte fina.

Placile poliuretanice Necuron inlocuiesc perfect lemnul sau metalele intr-o serie de aplicatii, cum ar fii: sabloane, modele si master modele, lere si dispozitive de verificare, calapoade si dispozitive de montaj, matrite ambutisari serii mici, modele de turnare, etc.

 

Avantajele utilizarii placilor poliuretanice Necuron in aplicatiile dumneavoastra sunt incontestabile:

 

  • se prelcureza foarte facil pe centre cu comanda numerica.
  • sunt mai usoare si au cost mai scazut decat metalele (aluminiul sau otelul).
  • sunt stabile dimensional, isi pastreaza geometria/planeitatea si nu sunt sensibile la umezeala.
  • sunt disponibile intr-o gama generoasa de densitati si caracteristici astfel puteti alege fara nici un fel de compromis placa potrivita pentru aplicatia dumneavoastra.

 

" Materialul este stabil, se taie ca untul, fara sa afecteze sculele noastre, lasind o suprafata foarte fina. Densitatea este constanta in masa placii. Am incercat diferite tipuri de placi din aceasta gama, dar produsele Necuron au raspuns perfect cerintelor noastre."

Declaratie din partea unui client, producator international de anvelope.