Scurt istoric despre Best TOOLS...


Suntem prezenti pe piata materialelor compozite de mai bine de 15 ani, timp in care am acumulat cunostinte semnificative in acest domeniu si am extins an de an gama comerciala, prin adugarea de noi produse, pentru a raspunde cat mai bine cerintelor venite din partea clientilor nostri.


Ce oferim in prezent ?


Produse de calitate de la producatori de renume in domeniu, acces rapid la informatii, consultanta in alegerea produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra, livrarea intr-un timp cit mai scurt a produselor solicitate, cu incadrarea in termenele convenite, un pret corect pentru reperele comandate, precum si un adevarat suport in activitatea de aprovizionare. Va invitam sa testati capacitatea echipei noastre da a veni in sprijinul proiectelor dumneavaoastra.

Furnizorii nostri...


In fiecare an suntem prezenti la targurile Europene ( Franta / Germania) in cautarea de produse noi si de potentiali funizori pentru extindera gamei comerciale. Testam si adugam in gama comerciala doar produse care satisfac cerinte exigente.

In prezent avem o relatie comerciala directa ( reprezentanti exclusivi pe Romania) cu urmatorii furnizori:

 

 • Necumer Gmbh / Germania - placi poliuretanice si epoxidice Necuron utilizate pentru realizarea de master modele, modele de studiu, lere / calibre de verificare, calapoade, modele termoformare, ambutisare serii mici, etc.
 • Diab Gmbh / Europe - Placi din spume PVC - Divinycell.
 • Zhermack SA / Italia - silicon bicomponent RTV2 platinum, silicon aditie, silicon condensatie, alginate, utilizat pentru realizarea materitelor flexibile de turnare ( rasini, ipsos, ciment, agregate) sau pentru repere turnate / injectate din silicon..
 • Altropol Gmbh / Germania - rasina epoxidica, rasina poliuretanica, rasina poliesterica, gel-coat, agenti de demulare, filleri, etc. Gama variata de materiale compozite pentru diferite aplicatii ( rasina epoxidica laminare - fibra sticla/ carbon/ kevlar, rasina epoxidica tranparenta cu rezistenta UV pentu mese de lemn, rasina poliuretanica pentru turnat repere, filleri,agenti de demulare variati, pigmenti etc.)
 • Acrilyc Composite bv / Olanda - rasini acrylice - Acrilyc ONE pe baza de apa, compatibila cu politrienul, 100% ecologica, rasina bio. Utilizata pentru laminarea de repere, turnarea de repere sau protejarea// acoperirea modelelor din polistiren.
 • Global Chimica SA / Italia - rasina poliuretanica bicomponenta, elastomeri, agenti de demulare.
 • Dennert Poraver Gmbh / Germania - Filleri - Poraver /  PoraComp / Metapor / Extover.
 • Norelem SAS / Franta - peste 60.000 de standardizate mecanice pentru proiecte de engineering, mentenanta. ( indexoare, busci, manere, suruburi, etc).
 • OSV Technlogia / Ukraina - utiaje de dozare / mixare /aplicare - materiale compozite ( rasina, silicon, adevzi) si linii de productie piatra reconstituita.

In completarea furniorilor traditionali avem relatii comerciale directe cu o gama extinsa de parteneri externi, pentru a raspunde cerintei clientiilor nostri, de a aproviziona cat mai multe materiale dintr-o singura sursa.

Aditional este posibila si prospectarea pietei europene in cautarea producatorilor / furnizorilor pentru un produs specificat de beneficiar.

Cui ne adresam

Clinetii nostri, in functie de nevoie lor, pot fi grupati in doua categori:

 

 • clienti mici si mijlocii - solicita produse pentru activitati de productie mica si mijlocie precum si pentru proiecte gen "DIY - hobby"
 • grupul marilor producatori - format in special din firme mari de productie cu activitate specifica ( automotive, aernautica, cercetare) cu cerinte bine conturate si exigente.
 

O parte din clientii nostri, apartinand grupului marilor producatori :