Comercializam o gama bogata de materiale compozite: rasini, agenti demulare, placi poliuretanice, pigmenti, silicon RTV, testauri industriale.
Comercializam o gama bogata de materiale compozite:
rasini, agenti demulare, placi poliuretanice,
 pigmenti, silicon RTV, testauri industriale
.
tel: 0368.412.413, e-mail: info@btools.ro
 

Scurt istoric despre noi...


Suntem prezenti pe piata materialelor compozite de mai bine de 10 ani, timp in care am acumulat cunostinte semnificative in acest domeniu si am extins an de an gama comerciala, prin adugarea de noi produse, pentru a raspunde cat mai bine cerintelor venite din partea clientilor nostri.


Ce oferim in prezent ?


Produse de calitate de la producatori de renume in domeniu, acces rapid la informatii, consultanta in alegerea produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra, livrarea intr-un timp cit mai scurt a produselor solicitate, cu incadrarea in termenele convenite, un pret corect pentru reperele comandate, precum si un adevarat suport in activitatea de aprovizionare. Va invitam sa testati capacitatea echipei noastre da a veni in sprijinul proiectelor dumneavaoastra.

Furnizorii nostri...


In fiecare an suntem prezenti la targurile Europene ( Franta / Germania) in cautarea de produse noi si de potentiali funizori pentru extindera gamei comerciale. Testam si adugam in gama comerciala doar produse care satisfac cerinte exigente.

In prezent avem o relatie comerciala directa ( reprezentanti exclusivi pe Romania) cu urmatorii furnizori:
 
  • Necumer Gmbh / Germania - placi poliuretanice si epoxidice Necuron.
  • Zhermack SA / Italia - silicon RTV2 platinum, silicon aditie, silicon condensatie, alginate.
  • Altropol Gmbh / Germania - rasini epoxidice, rasini poliuretanice, rasini poliesterice, gel-coaturi, agenti de demulare, filleri, etc.
  • Acrilyc Composite bv / Olanda - rasini acrylice - Acrilyc ONE pe baza de apa.
  • Global Chimica SA / Italia - rasini poliuretanice elastomeri, agenti de demulare.
  • Norelem SAS / Franta - peste 60.000 de standardizate mecanice pentru proiecte de engineering, mentenanta.
  • OSV Technlogia / Ukraina - utiaje de dozare / mixare /aplicare - materiale compozite ( rasina, silicon, adevzi) si linii de productie piatra reconstituita.

In completarea furniorilor traditionali avem relatii comerciale directe cu o gama extinsa de parteneri externi, pentru a raspunde cerintei clientiilor nostri, de a aproviziona cat mai multe materiale dintr-o singura sursa.

Aditional este posibila si prospectarea pietei europene in cautarea producatorilor / furnizorilor pentru un produs specificat de beneficiar.

Cui ne adresam

Clinetii nostri, in functie de nevoie lor, pot fi grupati in doua categori:

 

  • clienti mici si mijlocii - solicita produse pentru activitati de productie mica si mijlocie precum si pentru proiecte gen "DIY - hobby"
  • grupul marilor producatori - format in special din firme mari de productie cu activitate specifica ( automotive, aernautica, cercetare) cu cerinte bine conturate si exigente.
 

O parte din clientii nostri, apartinand grupului marilor producatori :

 

Aernnova
Apulum
Autoliv
Automobile-Dacia
Bosch
Comoti
Continental
Delphi-Automotive-Systems
Draxlmaier
Quin-Romania
Renaul-Grup
Romaero
Siemens
Takata